Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Lilla Ängeln - 21 februari 2010 00:04

Jag funderar på om Blondie var medvetet elak eller om det inte var något alls i huvudtaget och att jag inte ska bry mig i arslet? Men hur det än var så sårade de små orden mig väldigt mycket och jag fick min gamla vanliga panik känsla i bröstet och ville bara kasta sönder saker och ting. Som tur är så är den lilla ängeln lite vuxnare nu så hon kan ibland låta bli att kasta sönder saker men det händer fortfarande.

Iaf orden "Har Sara hos mig nu. Älskar min lilla Flicka mest av allt =)   "

De kändes som en direkt pik till den lilla ängeln, men det var faktiskt Blondie som svek och inte den lilla ängeln men ändå.

Jag kan inte göra mig av mina panik känslor och gamla tankar och gamla behov gör sig påminda. Saker som den lilla ängeln vet är förbjudet. Tur att hon inte är hemma i Jönköping för det är där hon kan göra förbjudna saker, där är den lilla ängeln helst ensam och ingen som granskar henne... det är mycket enklare i Jönköping att falla tillbaka till det gamla destruktiva livet. Folk skulle bara veta vad som har hänt under de halvåret som gått sen jag flyttade till småland....

I vilket fall som helst så är jag ledsen. Hade de inte vart för att den lilla ängeln har svårt för att gråta så hade hon faktiskt satt sig och gråtit nu. Så frukstansvärt ledsen. Och känslorna inne i bröstet sliter mig i stycken. Så här har jag inte känt det sedan Secrett förgrep sig på mig.. men men Ska försöka fokusera på annat nu.

Den lilla ängeln är så glad att hon har Den svarta riddaren. Han gör henne alltid så glad utan att själv vara medveten om det   Han finns alltid där och har alltid gjort. Egentligen så finns det ingen bättre människa än Den svarta riddaren. Hon kommer alltid älska honom mest av allt. Han är en av de få som hon känner redig kärlek till

Men nu ska den lilla ängeln försöka fokusera på något annat så den slitande känsan i bröstet kan försvinna någon gång


Ha det gott

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Här är jag, och här skriver jag om mitt liv när jag har lust till det // Lilla ängeln

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24
25
26
27
28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards