Alla inlägg den 5 februari 2010

Av Lilla Ängeln - 5 februari 2010 14:39

När den lilla ängeln kom hem från skolan så hade saker och ting blivit ännu värre. Det fanns inget vatten ALLS och det gick inte ens att spola toaletten. Nu började hon bli lite desperat för hon Måste verkligen duscha eftersom hon ska på after work och sen på fest (där det kanske finns någon snygging??) i vilket fall som helst kan man inte göra allt detta när man är sketen och har flötit (flottigt på ren svenska skriker det i hennes huvud) hår det funkar bara inte.

Så den lilla ängeln tar till desperata och primitiva metoder. Hon börjar smälta och värma snö och sen sila bort smutsen så hon kan duscha! (Skölja, blöta ner eller vad man nu ska kalla det)

När hon har hållt på med detta i en timme så är hon Äntligen klar.. Hon går ner till duschrummet och ska bara för skojs skull testa om vattnet kanske funkar Denna gång...

Och vet ni vad?!

Det FUNKADE, de kom vatten och den lilla ängeln duschade och hon duschade så snabbt hon bara kunde för vem vet vattnet kanske skulle försvinna igen...

Och nu är hon äntligen ren och fräsch igen och lyckades slösa en timme på att smälta snö helt i onödan (tack o lov!!)

Och nu färdig klädd och sminkad ska hon nu ge sig in till staden och bara ha det kul :D



Ha det gott

Av Lilla Ängeln - 5 februari 2010 09:22

Det är fredag morgon. Alarmet ringer klockan är sex för att vi ska gå upp och duscha innan vi drar oss till högskolan. Sängen är varm och skön och den lilla ängeln vill verkligen inte gå upp men vet att hon måste.

Hon drar sig sakta upp, hämtar rena kläder och en handduk och springer ner till duschrummet...

Där smäller hennes hemska avskyvärda morgonhumör!!!

Det finns inget duschvatten!!  Det kommer endast några få droppar ur duschen och det är likadant i kranen!! Vattenfanskapet har frusit i ledningarna och jag får gå till skolan Utan att ha duschat!!

Den lilla ängeln sätter på sig kläder och går ut för att röka och ringa sin hyrevärd och skälla på honom... tydligen har vattnet varit så sen igår säger en av de andra tjejerna på studentboendet. Hyres idioten säger då att han kanske inte kan fixa det eftersom vattnet tydligen har frusit i ledningarna som ligger under jorden. Den lilla ängeln förklarar då för honom att han MÅSTE fixa det för vi måste ju kunna duscha, laga mat, tvätta händer med mera...Hyres fanskapet säger då att han ska kolla på det under dagen men kan inte lova något!

Om han inte fixar det så kommer den lilla ängeln att ringa hyregästföreningen och klaga för så här ska de fan inte vara!!

Jag som ska på middag och sen på fest ikväll... JAG MÅSTE DUSCHA!!!



Ha det gott

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Här är jag, och här skriver jag om mitt liv när jag har lust till det // Lilla ängeln

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24
25
26
27
28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards