Alla inlägg den 18 februari 2010

Av Lilla Ängeln - 18 februari 2010 13:38

Fan också, den lilla ängeln blev så ledsen när hon öppnade sin mejl denna dag. Hon ville verkligen ha den fina lägenheten i Rosenlund. Hon hade trivts så otroligt bra där det vet hon. Men icke de ger lägenheten till någon annan dum sökande som förmodligen inte bor under lika skit förhållanden som jag gör. Livet är frukstansvrt orättvist!! Jag menar varför ska man få hopp om att man kanske Äntligen ska få flytta från Helvetet... men ikke vi ska vara kvar där... Fan!!!

Nej nu är mitt humör nere på botten så allt kul som väntade idag har åkt ner lika snabbt.

Den lilla ängeln vil helst av allt bara lägga sig ner och gråta för hon hade så fina planer och fantasier på hur det skulle se ut i lägenheten och massa sånt men nej....


Ajja hoppas ni har det bättre än jag

Ha det gott

Av Lilla Ängeln - 18 februari 2010 03:01

Nu sitter vi återigen en natt och skriver i våran vackra blogg. Anledningen till detta var att den käre Sofie satt här inne och läste medan hon pratade med oss.

Nu är det alltså vinter OS igen och den lilla ängeln sitter bänkad framför tv.n när hon har tid. Sova på nätterna går Inte. 

Det är faktiskt lite synd om oss för vi har haft spännings huvudvärk i en vecka nu och har inte kunnat göra Något av de vi har velat. Men men that life.

Men tack och lov för den lilla ängelns drömmar. Eller ja det är nog både och kommer hon på så snart hon har präntat in det i datorn. Som härrom natten hade hon Den heta drömmen om en av Sveriges snyggaste människor, han är faktiskt inte en kändis utan en Vanlig människa, men natten till idag (igår påpekar den lilla viktigpettern i huvudet  ) så hade vi en mardröm där vi skulle bli "omprogramerade" till att bli ond och vi var i det ondas högkvarter. Vi var tvugna att låtsas vara onda medan vi hjälpte de goda, ett hemskt dubbelspel, Självklart var denna snygga människa med i drömmen på de godas sida. Tack och lov vaknade vi ur drömmen av ett sms till den kära mobilen. Drömmen är starkt censurerad påpekar den elaka sidan av mig som gärna vill berätta alla hemska saker.

Ajja nu kom vi långt ifrån ämnet, OS va de ja. Vad kollar nu den lilla ängeln på då som Egentligen inte är speciellt sportintresserad (hon anser att hockey inte är sport utan bara blodigt nöje med massa adrenalin i). Jag kollar på HERR hockeyn, curlingen (framför allt den manliga eftersom Edin och Kraup är fint ögongodis), kollade de manliga skidskyttet, störtloppet, snowboard crossen, o sen om de inte finns något bättre på tv så gärna något annat med.

Humm livet e ganska tråkigt just nu men en sak har den lilla ängeln glömt att berätta för den käre bloggen. Nämligen JAG KANSKE SKA FÅ FLYTTA TILL EN SUPER FIN TVÅ SOM LIGGER I BÖRJAN AV ROSENLUND!!!!   

Äntligen kanske vi kan få komma ifrån de dära skit stället i NorraHammar som vi bara vill DÖDA   (Alex Vad Har Vi Sagt Om Att Vilja DöDA?!?! Låt Blir Det Där Vi Ska Vara En Snäll Flicka!! Maler den goda sidan av den lilla ängeln i huvudet på henne)

Oj nu börjar tredje period i hockeyn så nu får vi pausa och fortsätta kolla *trycker fint på pausknappen i luften*   


Så nu är matchen slut.. Sverige vann emot tyskarna med 2-0 till oss. Så nu kom den lilla ängeln bort sig helt i matchen. Vad pratade vi nu om här på bloggen?

Just de ja mitt häpnadsväckande fantastiska liv... humm som egentligen kanske inte e så jävla häpnadsväckande men va fan jag tror vad jag vill   

Måste erkänna att sängen lockar med en vacker sång nu, en sång om fina drömmar om fina människor men vi får se vad som händer.

Btw kollade mitt konto idag jag hade 1200 kr där   Så imorgonen (IDAG SKRIEKR idioten viktigpettern i huvudet) så ska vi beställa en klipp tid och försöka spendera lite pengar på något ovettigt bara för att vi kan.

En trött liten ängel tänker nu lägga sig i sängen och Sova. Hennes mamma ska upp om en timme och innan dess måste hon sova annars får hon laga frukost till det trötta moderskeppet. 


Nej natti natti nu   

Ha det gott




Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Här är jag, och här skriver jag om mitt liv när jag har lust till det // Lilla ängeln

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24
25
26
27
28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards