Alla inlägg den 23 mars 2010

Av Lilla Ängeln - 23 mars 2010 18:49

Funderar på om våran lärare Casservik tror att vi historielever är helt dumma i huvudet?

Hon skickar mejl till alla och skriver:

Morgondagen kommer se ut på följande vis att ni först har didaktiska begrepp föreläsning och sedan föreläsnking med Laila och därefter så fortsätter ni med era planeringar.


Va fan vi har ett schema där det står hur dagarna ser ut, vi behöver fan ingen extra mamma som skickar mejl till oss o förklarar hur dagarna kommer se. Vi går ju för helvete på högskolan!!

Den lilla ängeln tycker inte om att bli behandlad som om hon vore en barnunge, visst hon kan bete sig som om hon vore en liten flicka men det är bara för att livet blir mycket roligare då. Men Alla vet att den lilla ängeln Kan vara vuxen om hon bara vill, oj oj!!



Va fan den lilla ängeln gillade den läraren förr i tiden men hon har verkligen inställningen på att vi alla är dumma i huvudet o hon har gjort så lite för många ggr nu för att hon ska kunna gilla läraren nu för tiden.


men men, imon e de heldag i skolan vilket innebär att vi måste laga mat sen. usch o blä den lilla ängeln gillar verkligen inte att laga mat men måste man så måste man.


Men de bra med morgondagen är att den lilla ängeln ska träffa söta sexbomben som hon inte har träffat sen i fredags.. humm undrar varför. Ajja det ska bli kul, det blir det alltid =) det är kärlek


Haha ne nu börjar den lilla ängeln att bli hungrig så hon ska gå och göra en macka


Ha det gott alla

Presentation

Här är jag, och här skriver jag om mitt liv när jag har lust till det // Lilla ängeln

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards